2011. július 31., vasárnap

Tappancs Suli újság XII. évf. 8 szám - Jelenlegi ára: 300 Ft

Tiszta, nincs beleírva, illetve nincs kivágva semmi belőle!
"Az elsősorban 1-2. osztályosok számára készült 52 oldalas, havonta megjelenő didaktikus magazin élvezetes írásai és játékos, képességfejlesztő feladatai elsősorban az írás-, olvasás-, szövegértés-, számolási, idő- és térbeli tájékozódási képességek és készségek kialakításában és erősítésében nyújtanak segítséget, fejlesztik a megismerési módszereket (tapasztalat, megfigyelés, csoportosítás). Kedves szereplői, Tappancs és barátai, végigkísérik a kis olvasót a kalandos mesék birodalmán, furfangos rejtvények között és érdekes ismeretterjesztő oldalakon. Felfedezőútjuk során a kisiskolások egyéni képességeiknek megfelelően jutnak hasznos ismeretekhez, és önszántukból gyakorolhatják a játékos, de szaktárgyi alapú – matematika, környezetismeret, anyanyelv – feladatokat. "
Ha van egy kis időd kérlek nézd meg a többi aukciómat is, nagyon sok jó, hasznos dolgot töltök fel folyamatosan. Ha csomagként kéred /1050. - Ft - 20 kg-ig! / postaköltséget spórolhatsz!
Simán, illetve utánvéttel nem postázok! Rózsaszín csekket csak a lakcímemre tudok elfogadni! Kérlek ezeket vedd figyelembe licitálás előtt!


Jelenlegi ára: 300 Ft

Az aukció vége: 2011-08-18 06:44
. Tappancs Suli újság XII. évf. 8 szám - Jelenlegi ára: 300 Ft

Fontos