2011. augusztus 30., kedd

HOODIA Slimming Serum 120ml - Jelenlegi ára: 3 290 Ft

HOODIA Slimming Serum 120ml
Karcsúsító testszérum cellulit elleni hatással
 
A Hoodia Slimming Szérum magas hatóanyag tartalmának köszönhetően eredményesen karcsúsítja a célzott területeket, lebontja a felgyülemlett zsírt és hatékonyan távolítja el a narancsbőrt. Javítja a mikrokeringést, fokozza a salakanyagok elszállítását. Tökéletes sziluettet és rugalmas bőrt eredményez.
 
Jellemzés:
Az esztétikus megjelenés igénye, valamint egészségügyi szempontok egyre nagyobb figyelmet irányítanak a testsúlycsökkentésre. A hölgyekre jellemző, hogy a derék és comb környékén több zsírszövet található, így ezen a területen sokkal könnyebben rakódik le a fölösleg. Testsúlycsökkenés esetén is ez a területet változik a legnehezebben, ezért még a sikeres fogyókúra sem mindig hozza meg a várva várt eredményt. A kritikus területek kiegészítő kezelését teszi lehetővé a Hoodia karcsúsító testszérum, mely célzottan a problémás helyeken fejti ki karcsúsító hatását, miközben a narancsbőr tüneteit is enyhíti.
 
A készítmény hatékony összetevői fokozzák a zsírbontó enzim hatását, segítik a trigliceridek formájában raktározódó zsír mobilizálását a zsírsejtekből, gátolják a zsírsejtek növekedését, valamint a mikrokeringés javításával a salakanyagok elszállítását fokozzák. Ezzel a négyes hatással segítik  a zsírbontást, célzottan a karcsúsítani kívánt területeken.
 
Orvosi szempontból a cellulit kialalkulása a mikrokeringés zavarán alapul, mely káros hatással van a bőr alatti zsírszövetre. Az esztétikai porblémát a bőr felszínén megjelenő gödrök és dudorok jelentik, melyet a gyenge kötőszövetben a felszín felé nyomuló megnövekedett zsírsejtek okoznak, létrehozva a hétköznapi nyelven narancsbőrnek nevezett elváltozást. A cellulit leginkább a comb és far tájékon fordul elő és főként a hölgyeket sújtja. A nők mintegy 80-95 %-a tapasztalja az elváltozást testsúlytól függetlenül, míg  a férfiak csupán 5%-át érinti ez a probléma,   a zsíranyagcsere és a hormonális rendszer változásainak függvényében. A cellulit kialakulása egy összetett folyamat, melyet számtalan tényező befolyásol, pl. életmód, hormonális hatások, érrendszer és a kötőszövet állapota, stb.
 
A nőknél a bőr alatti zsírréteget a kötőszövet rostjai strukturálják, kis kamrákat hozva létre, melyeket átszőnek  a kapilláris és nyirokerek. A mikrokeringés zavara következtében a szövetek között felszaporodik a folyadék. Ez a folyadékvisszatartás az intersticiális térben hatással van a zsírsejtekre is, amelyek túlzott mennyiségű trigliceridet termelnek, méretük megnő, így befeszülnek a kötőszöveti hálózatba. Ettől kezdve beindul az „ ördögi kör“, hiszen a fokozódó nyomás, tovább rontja a keringést, akadályozva a szövetek oxigén és tápanyag ellátását, valamint a méreganyagok távozását.
 
A megnagyobbodott zsírsejtek nyomást gyakorolnak a mikrokeringési rendszerre, így fokozódik a folyadék-visszatartás és további zsírsejt-növekedés jön létre. A kötőszövet - beleértve a kollagént és az elasztint is - egyre jobban sérül, végül hegek és striák alakulhatnak ki. A károsodott kötőszövet és a zsír egyenetlen eloszlása a bőr felszínén is változásokat hoz létre, megjelenik a narancsbőr, melynek hatékony kozmetikai kezelése két tényezőre hat: a zsírokra (lipolitikus hatás) és a keringésre (venotonikus hatás).
A HOODIA Slimming Sérum hatékonyan küzd a narancsbőr ellen, elősegíti a a felgyülemlett zsír lebontását, tökéletesíti a sziluettet, feszesebbé és rugalmasabbá teszi a bőrt.
Használat és adagolás:
Távolítsa el a kupakot, adagoljon kellő mennyiségű szérumot, majd körkörös mozdulatokkal alaposan masszírozza a bőrbe a problémás területen, a comb, csípő, derék és has környékére. A szérumot használja naponta kétszer, míg a kívánt hatást el nem éri, ezután napi egy alkalommal igény  szerint, az elért eredmény fenntartására.
Figyelmeztetés:
A termék minden bőrtípusra alkalmazható, bár használata előtt a magas hatékonyság miatt bőrteszt elvégzése javasolt. Vigye fel a terméket a kezelendő bőrfelület egy kis részére, majd várjon legalább 24 órát. Ha irritációt vagy túlérzékenységet észlel, hagyja abba a termék használatát. Szembe ne kerüljön! Ha szembe kerül, öblítse ki bő vízzel. Csak külső használatra! Tárolás 30° C alatt.
Leírás:
A HOODIA Slimming Serum elegyíti a klasszikus cellulit elleni növényi hatóanyagokat egy biotechnológiai úton előállított speciális peptiddel, melyek szinergista hatást fejtenek ki. A gyártás során a hatóanyagok pro-liposzómás formából nyerik el a végső termékben található liposzómás formát, mely lehetővé teszi, hogy a bőr legmélyebb rétegeiben is kifejtsék lipolitikus és venotonikus hatásukat.
A hatóanyagok két nagy csoportba sorolhatók:
1. Biotechnológiai komplex:
Glycyl-Histidyl-Lysin (GHK tripeptid), mely a lipidperoxidáció bizonyos melléktermékeinek specifikus gyökfogójaként működik, ezek befogásával fokozza a cellulit elleni összetevők hatását
jód (Tea- Hydroiodine), mely a lipáz enzim stimulálásával fejti ki lipolitikus hatását
 
2. Növényi hatóanyagok:
Hoodia Gordonii, kakaó-, kávé- és kólakivonat – bioflavonoidokban gazdag kombináció, mely antioxidáns hatása révén küzd a szabadgyökök ellen, valamint a mikrocirkulációt támogatva megelőzi, illetve csökkenti a vénás pangást. A flavonoidok aktívan hatnak az erekre, növelik a hajszálerek ellenálló képességét és csökkentik az érfal áteresztőképességét. Polifenolokat tartalmaz a kakaó, a kávé és a tea, melyek szintén megelőzik a vénás pangást és antioxidáns hatással is rendelkeznek.   Nemrégiben bizonyították, hogy a hőtermeléssel a cellulit kezelésére is alkalmasak. A koffein értágító hatása révén serkenti a mikrokeringést, segítve a lerakódott salakanyagok eltávolítását, valamint lipolitikus, tehát zsírbontó hatású is egyben.
 
szúrós csodabogyó (Butcherbroom, Ruscus Aculeatus) - rutint tartalmaz, mely a mikrocirkulációt javító és a kapilláris permeabilitást csökkentő flavonoid
borostyánkivonat (Hedera Helix- IVY) - hederint tartalmaz, mely egy érfalvédő, kapilláris permeabilitás csökkentő szaponin, így csökkenti az ödémát
escin (Aesculus Hippocastanum – vadgesztenye - hatóanyaga) - olyan szaponinokat tartalmaz, melyek gyulladáscsökkentő, érfalvédő és antiödémás hatással rendelkeznek
carnitine - a zsírsejtekben tárolt triglicerideket mozgósítja
a barna algák kivonatában lévő egyes összetevők együtt fejtik ki cellulit elleni hatásukat, a jód a zsírbontó enzim aktiválásával, az alginátok vízmegkötő képességük révén
rozmaring - antioxidáns és gyulladáscsökkentő hatással bír, kedvezően hat a mikrokeringésre, javítja a bőr tónusát és rugalmasságát
a keserű narancshéj kivonata a bőr tónusának szabályozásában fejti ki helyi hatását
 
A fenti hatóanyagok, és a speciális liposzómás szállítórendszer kombinációja lehetővé teszi a penetrációt a bőr mélyebb rétegeibe, biztosítva a hatékony cellulit elleni kezelést.
 
A készítmény 4 specifikus fogyasztó és cellulit elleni hatása:
Forradalmian új cellulit elleni hatás, a zsírsejtek növekedésének gátlásával
Hagyományos lipolitikus hatás a klasszikus összetevőknek köszönhetően
A mikrokeringés aktiválása néhány hatóanyag erős venotonikus jellegének köszönhetően
A GHK peptid gyökfogóként megfelelő alapot biztosít, hogy a többi hatóanyag ideális mértékben kifejthesse hatását
 
Ezek a tulajdonságok látható változásokat eredményeznek:
a fokozott mikrokeringés javítja a bőr állapotát
jobb hidratáltság és rugalmasság
a problémás területek térfogatának csökkenése
az extracelluláris folyadék és a testzsír mennyiségének csökkenése
 
Kiszerelés: 120ml
 


Jelenlegi ára: 3 290 Ft

Az aukció vége: 2011-08-30 16:21
. HOODIA Slimming Serum 120ml - Jelenlegi ára: 3 290 Ft

Fontos